Energieloket

Energieloket

Wil jij duurzame stappen zetten? Dat kan lastig zijn. Want welke energiebesparende maatregelen passen dan het beste bij jouw situatie? Met deze en al jouw vragen over energieverbruik en het verduurzamen van je woning kun je terecht bij het Energieloket. Het Energieloket is een samenwerking tussen Energie Coöperatie Energie Dongen Samen Duurzaam en Gemeente Dongen

Hoekje

Hoe pak ik de verduurzaming van mijn huis aan?

Het nemen van duurzame maatregelen is misschien een uitdaging voor je. Waar begin je? Welke beslissingen neem je, en wanneer? En hoe investeer je op een slimme manier? Welke lokale en regionale bedrijven kunnen energiebesparende maatregelen voor je uitvoeren? Dat zijn geen eenvoudige vragen. Maar: duurzaam zijn we samen! Alle inwoners van Dongen zijn van harte welkom bij het Energieloket.

Samen aan de slag met verduurzaming

De kracht van het Energieloket is dat de gemeente, Energie Dongen Samen Duurzaam en lokale bedrijven hierin intensief samenwerken. Onafhankelijke energiecoaches helpen jou als bewoner heel concreet bij het nemen van energiebesparende maatregelen. Zo maken we het je zo makkelijk mogelijk om je eerste duurzame stappen te zetten. Je kunt eenvoudig een afspraak maken met een energiecoach om jouw persoonlijke situatie voor te leggen. We geven je graag tips en onafhankelijk advies.

Zonnepanelen op een dak tegen een achtergrond van lucht met wolken

Het Energieloket helpt je verder

  • leg jouw situatie voor aan een energiecoach
  • laat je adviseren door een deskundige
  • werk mee aan een duurzame leefomgeving

Contact opnemen met het Energieloket

Heb je vragen? Loop even binnen in onze spreekkamer op de eerste verdieping in De Cammeleur aan Hoge Ham 126. We zijn op dinsdag en donderdag aanwezig van 9.00 tot 12.00 uur. Bellen of mailen kan natuurlijk ook! Tijdens openingstijden én op vrijdag van 9.00 tot 11.00 uur zijn we telefonisch bereikbaar op 0162-238000. Je kunt ons altijd een mailtje sturen. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Meer weten?

Wil je meer weten over hoe we je kunnen helpen bij de verduurzaming van je woning? Lees verder op de website van Energie Dongen samen duurzaam!

De
doeners

Groen en duurzaam. Daar zijn Corrie en Thieu Verharen veel mee bezig. Een dag in de week geeft Corrie les over natuur aan groep 3 en 4 van De Wegwijzer in het Bieslant in ’s Gravenmoer. Ook hebben zij hun huis verduurzaamd en gebruiken ze sinds kort geen gas meer. 

> Lees het verhaal van Corrie en Thieu
Corrie bij boek Bieslant