Nieuws & Acties

1
23

02-05-2024

Gratis hulp bij het besparen van energie, nog 100 plekken beschikbaar

Veel energie gaat onnodig verloren en dat kan zorgen voor een hogere energierekening. Daarom biedt de gemeente Dongen, in samenwerking met Sobolt en energiecoöperatie Energie Dongen, Energieklus aan. Je ontvangt gratis energiebesparende producten en persoonlijk advies bij jou thuis. Ruim 450 inwoners van Dongen hebben al gebruik gemaakt van de actie. Er zijn nog ruim 100 plekken beschikbaar tot de zomer.

06-03-2024

Gemeente Dongen helpt inwoners bij buurtinitiatieven

Samen meer groen in de straat planten, of een straatspeeldag organiseren om de mensen in de buurt beter te leren kennen. Inwoners van Dongen weten als geen ander wat er in hun straat of buurt nodig is om deze plek nog fijner te maken. Voor deze ideeën kunnen inwoners van de gemeente Dongen nu een buurtinitiatief indienen.  

26-02-2024

Duurzaamheidskrant Duurzaam Dongen

Samen werken we aan de toekomst. Ook Dongen is volop bezig met klimaat en duurzaamheid. Je ziet steeds meer zonnepanelen, aardgasloze woningen en andere vormen van verduurzaming in onze gemeente. In de duurzaamheidskrant lees je er alles over!

17-11-2023

Energieklus: gratis hulp bij het besparen van energie

Energie wordt steeds duurder. Veel energie gaat onnodig verloren en dat kan zorgen voor een hogere energierekening. Daarom biedt de gemeente Dongen, in samenwerking met Sobolt, Energieklus aan. Met Energieklus ontvangen inwoners gratis energiebesparende producten en persoonlijk advies bij ze thuis.