Hand met in de hand een lampje met daar omheen diverse pictogrammen over duurzaamheid
31-10-2023

Nationale Klimaatweek Inspiratiesessie: Duurzaam ’s Gravenmoer

Benieuwd wat jij kan doen om geld te besparen op je energierekening? Of op zoek naar tips om je huis en tuin aan te passen op het veranderende klimaat? Meld je dan aan voor één van de inspiratiesessies tijdens de Nationale Klimaatweek in de Geubel! 

Hoekje

Team Duurzaam ’s Gravenmoer en de gemeente Dongen nodigen je graag uit voor één van de inspiratiesessies tijdens de Nationale Klimaatweek. In de sessies gaan we dieper in op verschillende onderwerpen rondom klimaat, energie en duurzaamheid. 

•    Maandag 30 oktober – 19:30: Duurzame energie – Nu, straks en later 
Duurzaam wonen, daar komt veel bij kijken. Wonen zonder aardgas nodig te hebben. Dat lijkt heel ver weg, maar de eerste stappen worden nu al gezet. Hoe we dat doen? Je hoort er alles over op 30 oktober. 

•    Dinsdag 31 oktober – 19:30: Isoleer je huis- Bespaar energie 
Ben je je bewust van hoe veel je betaalt of wil je juist je energierekening verlagen? Een Energiecoach van Energie Dongen Samen Duurzaam komt aan het woord en geeft tips met grote en kleine maatregelen. 

•    Vrijdag 3 november – 19:30: Klimaatverandering – Oplossingen voor huis en tuin 
Wat betekent klimaatverandering voor jou als huiseigenaar? In deze inspiratiesessie ontvang je informatie hoe je je omgeving aan kan passen op het veranderende klimaat.  

Zien we je bij de inspiratiesessies?  

Meld je aan voor de inspiratiesessies door een e-mail te sturen naar duurzaam@dongen.nl.