Persoon brengt isolatie aan in muur van woning
11-07-2024

Voorlichtings bijeenkomsten verduurzamen VvE

Een VvE verduurzamen kan ingewikkeld zijn. Daarom helpt de gemeente Dongen je graag op weg met deze ontwikkeling. Hiervoor werken wij samen met VvE Transitie Centrum Brabant (VTCB). Zij ondersteunen VvE’s met informatie en handige tips. Dit doen zij door voorlichtingsbijeenkomsten en een gratis cursus. 

Hoekje

Voorlichtingsbijeenkomst – Tips en valkuilen 

Waarom is isoleren belangrijk? Wat zijn de valkuilen van verduurzamen? Tijdens de bijeenkomt ‘Tips en valkuilen’ op 21 augustus gaan we in op deze en nog veel meer vragen. We bespreken de valkuilen die horen bij het verduurzamen van een VvE. Daarnaast bespreken we het belang van het maken van een goed plan en het creëren van voldoende draagkracht binnen de VvE. Ook de financiële impact, subsidies en financieringsmogelijkheden komen aan bod. 

Datum: woensdag 21 augustus 2024
Tijd: 19.30 – 21.30 u (inloop 19.15)
Locatie: De Cammeleur (Hoge Ham 126, 5104 JK, Dongen)

Voorlichtingsbijeenkomst – Zonnepanelen op VvE-daken

Ontdek de kracht van zonne-energie op VvE-daken tijdens de bijeenkomst ‘Zonnepanelen op VvE-daken’ op 18 september. Tijdens deze bijeenkomst geven we concrete handvatten en voorbeeldberekeningen. Daarnaast vertellen we ook over subsidieregelingen voor zonnepanelen.

Datum: woensdag 18 september 2024
Tijd: 19.30 – 21.30 u (inloop 19.15)
Locatie: locatie volgt later

Aanmelden voorlichtingsbijeenkomsten

Je kunt zich als VvE-eigenaar gratis aanmelden voor de voorlichtingsbijeenkomsten ''Tips & Valkuilen bij verduurzaming'' en ''Zonnepanelen op VvE-daken'' Dit kan via de website van VvE Transitie Centrum Brabant

Meer informatie

Meer weten over de gratis bijeenkomsten? Kijk dan op de website van VvE Transitie Centrum Brabant. 
Heb je een vraag over het verduurzamen van een VvE i gemeente Dongen? Neem dan contact op met de helpdesk van VTCB. Zij helpen u graag op weg. Je kunt bij de helpdesk terecht voor jouw juridische- en bouwkundige vragen die betrekking hebben op het verduurzamen van uw VvE. (info@vtcb.nl of  085 237 74 44)